Sloopwerken

Sloopwerken

Sloopwerkzaamheden, een beroep dat door velen vaak onderschat wordt. Hier komt meer bij kijken dan vaak gedacht wordt. Belangrijk is een goede werkvoorbereiding, vergunningen, inventarisatie etc. In overleg met de opdrachtgever maken wij een plan van aanpak alvorens wij beginnen met het daadwerkelijk slopen.

De werkzaamheden die we uitvoeren variëren van klein tot groot. De term slopen is een begrip geworden, maar meestal is het gewoon demonteren. Zo houd je de werkplek netjes en het is vaak de meest veilige weg, want veiligheid staat bij ons voorop! Slopen en demonteren doen we met beleid en zorg.
 

Renovatiesloop

Hierbij volgen we ook dezelfde handelingen op als bij de sloopwerkzaamheden. Echter is communicatie met de opdrachtgever van cruciaal belang bij een renovatiesloop. Er mag niet teveel gesloopt worden of schade toegebracht worden aan de dingen die gehandhaafd blijven. Voorbereidingen bij een renovatiesloop zijn dan ook erg belangrijk, denk dan aan afdekken, stutten, stofwanden etc.

Bij beide ‘slopen’ sorteren we de afvalstoffen waardoor deze gerecycled of hergebruikt kunnen worden. Dit is vaak niet alleen kostenbesparend maar ook beter voor het milieu (duurzaam slopen).


Deel ons via: