Ervé B.V. is een gecertificeerd sloopbedrijf uit Weert (Limburg)

Hoe gaan sloopwerkzaamheden in zijn werk?

In het voortraject van een sloop word alles geïnventariseerd, werkvoorbereiding, vergunningen etc.  In overleg met de opdrachtgever word er een plan van aanpak opgesteld. De werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten verschillen van klein tot groot, van een keuken tot industrieel. 

De term slopen is een begrip geworden, maar meestal is het gewoon demonteren. Zo houd je de werkplek netjes en het is vaak de meest veilige weg, want veiligheid staat bij ons voorop! Slopen en demonteren doen we met beleid en zorg.

Renovatiesloop

Hierbij volgen we ook dezelfde handelingen op als bij de sloopwerkzaamheden. Echter is communicatie met de opdrachtgever van cruciaal belang bij een renovatiesloop. Er mag niet teveel gesloopt worden of schade toegebracht worden aan de dingen die gehandhaafd blijven. Voorbereidingen bij een renovatiesloop zijn dan ook erg belangrijk, denk dan aan afdekken, stutten, stofwanden etc.

Bij beide ‘slopen’ sorteren we de afvalstoffen waardoor deze gerecycled of hergebruikt kunnen worden. Dit is vaak niet alleen kostenbesparend maar ook beter voor het milieu (duurzaam slopen). Circulair slopen is de toekomst.

Sloop

Offerte aanvragen?

Neem direct contact met ons op!